Dennis

Dennis en Pieter kennen elkaar vanuit hun werk bij de politie. Dennis heeft na 20 jaar de politie verlaten en is gaan werken bij PROCentrum, een opleidingsbedrijf voor (semi) overheidsinstellingen. Via Pieter kwam Dennis in aanraking met het praktijkspeuren. Dit is hij op uitnodiging van Pieter een keer gaan proberen met zijn Duitse Herder Kayra. Dennis was direct onder de indruk van de mogelijkheden van de honden en vooral het samenwerken met de hond sprak hem direct aan.
Het enthousiasme werd zo groot dat Dennis de opleiding tot instructeur praktijkspeuren is gaan volgen bij Pieter en deze binnenkort af zal ronden.

Tevens volgt Dennis momenteel de opleiding tot Keurmeester bij de Nederlandse Detectie Bond. Hierna zal hij dan examens mogen afnemen en bij wedstrijden als jury mogen fungeren.

Dennis en Pieter worden vaak samen ingehuurd door externe opleidingsbedrijven voor o.a tegenspel, werken met honden en hun specifieke kennis vanuit hun politie achtergrond. 

Dennis is een echte teamplayer en een “mensen mens”. Vanuit die gedachte wordt er binnen het team van de hondenschool hard gewerkt aan aanvullende trainingen en mogelijkheden. Dus blijf ons in de gaten houden!